蒲田、你好の餃子。 羽根つき餃子元祖とも言われているお店。にんにくは入っていないあっさり系の味わいだけど、パリパリアンドもちもちの皮と肉汁たっぷりの餡で満足感ばっちりの味わい。 普通に餃子でもテンション上がるのに羽をつけてパリパリの付加価値を作り出したこの店の功績はデカイ! Nigao's gyoza dumplings at Kamata.This dumplings has the wing.Winged dumplings, invented this restaurant.Almost all clients at Nihao ask for this dumplings. Crispy wings at biting, and juicy stuffing.It's surprising taste😋 #535めし
蒲田 金春本館の焼き餃子。蒲田3大餃子の一つとか言われちゃったりしている。 小ぶりの一口餃子がパリパリの羽根つきで楽しめる。 餡が結構強めに味付けしてあるからタレをつけずにそのままでも十分美味しく食べられる。 肉汁も程よくじわっとくる感じ。 一口餃子はビールのおつまみに最適ですな! Konparu's grilled dumplings. It is seasoned firmly in the stuffing so you can enjoy it deliciously without putting on any sauce. #535めし